Sara Karlsson

TORSDAG 28 SEPTEMBER
Hej gänget! hur mår ni? Jag har åkt på första höstsnuvan, lite mer än snuva kanske, igår var jag helt förstörd och låg i sängen hela dagen. Samtidigt som jag kämpade med hemtentan som ska in imorgon. Men idag mår jag bättre om inte annat så tvingade jag mig upp ur sängen, sminkade mig och tog på mig kläder för att åka iväg och lämna in tentan. Så nu kan man andas ut och njuta av långhelg! underbart! Tråkigt bara att vissa planer behövs ställas in i helgen för att jag istället ska kurera och bli frisk, men det kommer garanterat bli en underbart mysig helg istället, för det är fortfarande mycket på agendan så det klagar jag inte på! 
 
 
 Har även varit iväg och hälsat på baby på hennes jobb idag, alltid trevligt att se hur hon sitter och arbetar varje dag. Annars så har jag bara tagit det lugnt, nu är första delkursen klar (beror ju dock på hur hemtentan går) men på måndag börjar delkurs två. Så det är fullfart att börja läsa mer litteratur igen. Men idag ska jag fortsätta chilla och ikväll ska vi iväg och vara barnvakt åt grabbarna. Blir mysigt! 
 
Fick dessa urgulliga handkrämer av baby för att pigga upp mig i plugg- och sjukbubblan. Underbarast!
VITSANDSGROTTORNA
Ursäkta mitt spammande om min vandring förra veckan, men de här är sista inlägget med bilder därifrån. Promise. Men det var så himla mysigt att jag vill göra det varje vecka om de inte vore en bit dit så skulle jag gör det! Ni borde kolla in Tivedens Nationalpark. Typ nu. 
 
UNDER PRESSURE
 
Can't we give ourselves one more chance?
Why can't we give love that one more chance?
Why can't we give love, give love, give love, give love
Give love, give love, give love, give love, give love?

Because love's such an old fashioned word
And love dares you to care for
The people on the (people on streets) edge of the night
And love (people on streets) dares you to change our way of
Caring about ourselves
This is our last dance
This is our last dance
This is ourselves under pressure
Under pressure
Pressure