Sara Karlsson

SJU ELLER FLERA TV TIPS
Serie eller film person? Vad gillar ni bäst? Jag har insett att numera tittar jag bara på serier i stort sett. Men i helgen har jag hunnit gå igenom de ena och de andra. Verkligen plöjt både filmer och serie eftersom jag inte orkade lyfta ett finger. Och nu börjar ju bästa perioden framför TV:n, tända ljus och bara mysa till de i höstmörkret. Så här är några utav de serier som visas på vår TV.
 
 
Billions är en serie som handlar om New Yorks finansvärld, där man följer "Chuck" och fond-VD:n Bobby och deras familjer. Vi har precis sett färdigt de två säsonger som finns, nästa säsong kommer inte förrän 2018 tror jag. Men denna kan jag verkligen rekommendera! 
 
 
11.22.63 är en science fiction och lite thrilleraktig serie, som handlar om att Jake åker tillbaka i tiden och ska försöka stoppa mordet på JFK 1960. Vi har precis börjat titta och jag tycker den börjar växa mer och mer! Vill se hur det går 
 
 
Designated survivor är en politisk drama serie där USA utsätts för en attack och den ickestatus utsedda överlevaren blir president. Det första avsnittet på säsong två har precis kommit och nu kommer det typ ett i veckan. 

Chesapeake Shores är en drama serie som är väldigt lugn och skönt gentemot de andra, det händer inte så mycket mer än familje och kärlekstrubbel. Men verkligen en mysig serie! 
  
 
Scandal är en politisk drama serie som handlar om Olivia Pope och hennes arbete på sin krisrådgivningsbyrå i Washington D.C och även arbetarna runt presidenten Fitzgerald Grant. Sista säsongen är här! Denna är en stor favorit. 
 
 
How to Get Away with Murder är en drama, mysterie, thriller serie där man får följa läraren och advokaten Annalise och ett par studenter som jobbar på hennes byrå. "A group of ambitious law students and their brilliant criminal defense professor become involved in a twisted murder plot that promises to change the course of their lives."
 
 
Deepwater Horizon är en biografisk katastroffilm. Filmen handlar om Deepwater Horixon-explosionen och oljeutsläppet i Mexikanska golfen 2010. Det är en fruktansvärd händelse och en spännande film. 
 
 
 
Fler filmer jag sett i helgen är: Everybody loves somebody, Carrie Pilby, The art of getting by, Monsters inc, Husdjurens hemliga liv, Skattkammarplaneten. Även tittat på Biggest loser VIP.
#1 - Netti Starby

Vilka bra tips och jag föredrar filmer :-D Kramis

Svar: Tack! Åh vad härligt :D kram
Sara Karlsson

#2 - Amanda

Super bra inlägg<3

Svar: Roligt att du tyckte de <3
Sara Karlsson

#3 - Emilia

Bra tips! Jag kan tipsa om en jäkla massa serie, haha. Men bland annat The walking dead som ska börja nu i oktober igen, även Riverdale! Teen wolf, pll, gossip girl, prison break, one tree hill - alltså ja det finns så många bra!

Svar: Ja precis, de är ad bra! Sett alla utom walking dead och riverdale :D
Sara Karlsson

#4 - Jessica

Den där ”how to get away with a murderer” har jag varit inne på att se ☺️

Svar: Ja gör de, den är bra!! :)
Sara Karlsson

#5 - Josäfin Andersson

ÄLSKAR how to get away with murder, så bra!

Svar: Åh jaaaa den är grymt bra!!
Sara Karlsson

#6 - Anita

Härligt inlägg :D

Svar: Tack :D
Sara Karlsson