Sara Karlsson

MIN HELG
Försökte få upp detta inlägg igår morse men videon ville inte fungera. Men nu ska allting stämma. Så här får ni läsa om min helg och se vad jag gjorde under lördagen!
 
Fredagskvällen spenderade vi på balkongen med lite sushi och hade de mysigt! Vi ställde klockan vid åtta för att få en skön lugn lördagsmorgon, men vi var som klubbade sälar och fick kämpa oss upp innan vi satte oss i bilen för fika i Askersund med Annas föräldrar.
 
Askersund med fint väder är såååå mysigt. Verkligen super gulligt, så vi passade på att testa vår nya kamera. Som ni ser i videon nedan (glöm inte kolla i HD-kalité). Vi åkte ner för en fika, men fick även en glass vid hamnen och en lunch på torget! Hälsade även på Annas faster som äger leksaksbutiken i Askersund. Super mysig lördag. När vi rullade hemåt, var vi inte redo för att sätta oss inne i lägenheten så vi träffade mamma för en långpromenad och en kaffe på Hälls. 
 
 
Söndagen var inplanerad pluggdag, vi kick-startade den med badminton med mamma och pappa. Sen fixade Anna ihop lunchen som vi tog med ut i parken och satt o plugga där. Det har varit en bra helg och det känns som att lite mer ledighet inte hade varit så tokigt, men snart så!