Sara Karlsson

SVEA 3ÅR, KONSERT OCH HÄNG
Hej hallå mina fina blogg-vänner! hur är läget??? Här är det finfint. De senaste dagarna har varit sköna, jag har jobbat, hängt med kompisar, kollat derby-fotboll och varit på konsert!
 
I lördags fyllde underbara charmtrollet Svea tre år! Hon bara växer så de knakar. Såååå söt!!
 
 Spenderade lördagen på en buss upp till stockholm för att gå på min första riktiga konsert. Celine Dion, det var ju inte direkt fy skam att få höra hennes mäktiga röst live! 
"Förbandet" eller det var rättare sagt en tjej (kommer inte ihåg namnet) som imitera olika artister. Så galet grym, det var sjukt likt orginalen. Så där satt vi och njöt redan innan Celine Dion kom på scenen! 
"Pigga" och glada när vi kom hem vid 02.45
 Försökte ändå att komma upp vid nio för att inte vända dygnet allt för mycket. Och för att vi skulle iväg att träffa Alle & Matilde och hänga i deras nya lägga. Så härligt för dem att flytta till något större! Här sitter vi på deras uteplats i blåsten och dricker kaffe! mycket trevlans.
 Sen åkte vi hemåt och vila upp oss inför en kväll med syskonen Walfridsson. Där vi grillade och njöt av vädret tills stormen blåste in oss i värmen. 
 
Summeringen av helgen är som tidigare helger, skönt och härligt med roligheter! Hoppas ni haft en bra helg så köttar vi fyra arbetsdagar innan midsommar! Kramis 
#1 - Amanda

Lät som en riktigt bra helg<3

Svar: Ja de va toppen!!
Sara Karlsson