Sara Karlsson

ARLANDA TUR & RETUR
 
Denna på högsta volym & repeat!
 
 
Igår vaknade jag i stort sätt till doften av nybakad paj. Anna gjorde blåbärspaj som vi tog med oss till JOES och umgicks med dom i flera timmar. Sen åkte jag & Anna och käkade lunch på Sushi yama. Sen åkte vi hem och laddade upp inför fotbollen som gick åt pipsvängen. Men gott snacks hade vi iallafall! 
 
 
Sen försökte vi krypa ner i säng för klockan skulle ringa vid halv fyra... Då det var dags för mina päron att komma hem från USA. De har glassat där borta i en månad. 
 
 
Så de är varmt välkomna hem! Jag och baby hade första parkett att titta på människor på frukosten, där vi fick se timbaktu bland annat. 
 
 
Nu har vi inte direkt gjort så mycket förutom att handlat och kollat lite fotboll och tagit oss en nap. Nu är det snart dags för en ny vecka! Go hard or go home! Hörs. Xx
KVÄLLSMAT PÅ VISCHAN
 
Vi tog bilen, köpte lite saigon och sen körde vi runt och kollade på en massa hus och hamnade här.... 
 
 
Vid en åker, där satt vi och pratade om livet och åt vår saigonlåda med en vy. 
 
 
 
Sen tog vi en sväng med bilen då Anna visade vart hon tidigare har bott och sen en sväng där vi i framtiden kan tänka oss att bo. 
 
 
RYNNINGEVIKEN & OPEN ART
Hej vänner! Hur mår ni? Jag har haft en lugn vecka, kommit igång med jobbet och sen varit helt slut efter jobbet. Hemresan från USA bidrog med en jobbig hosta som har suttit i, kroppen är seg och igår när jag kom hem hade jag lite feber. 
 
Men innan jag kunde känna efter hur jag mådde så åkte jag direkt efter jobbet och träffade Anna (inte min flickvän anna) och Fanny, sååååå längesen att jag inte ens minns när senast var. Vi har försökt hitta en träff sålänge så var kul att äntligen få till de! 
 
 
Vi åkte till rynningeviken, grillade korv & mashmellows och pratade ikapp om livet. 
 
 
 
Sen fortsatte vi en runda upp på stan och kollade lite open art innan vi begav oss åt olika håll. 
 
 
 
Nu är det snart helg och jag håller tummarna att jag ska känna mig lite fräschare så man kan hitta på nåe skoj! Kram på er