Sara Karlsson

UPPLADDNING FÖR TISDAG
Uppladdningen för dagen såg ut såhär. Mumma. Bananplättisar med bär o turkiskyoghurt o honung. 
Ibland får man ta o lyxa till sina frukostvanor för att ta sig igenom dagarna, älskar ju frukost och mellanmål, skulle kunna leva på bara massa mellanmål.
 
 
Men min svaghet är ju inte för fika som det är för min kära flickvän, hon älskar att ha något mumsigt till kaffet, så jag bestämde mig för att baka lite. jag kan ju hålla med om att chocklad är gott till kaffet men däremot är godis en av mina svagheter. Men en klapp på axeln till både mig o Annis, lyx är numera på helgerna, det vill säga våra svagheter som innehåller mycket socker. Tumme upp!
 
 
Titta så fina! haha nja men ska bli kul och se om dessa kan ersätta bakelserna till kaffet för Anna. 
Dessa bakelser (bananchokladbollar) ska då vara lite mer hälsosammare än vanliga chokladbollar. De är samma ingredienser som chokladbollar man ersätter bara socker och ägg till banan. Super enkelt. MEN jag har smakat en nu och det gick inte hem hos mig, men det är väl kanske för man förväntar sig en sockerbomb, det är väl en sak man kanske lär sig att äta. Haha vi får se hur detta går. 
 
 Vi har för ett tag sen börjat prenumerera på tidningen allt om mat.
Härligt med inspiration och få lite mer mat-variation i livet.
På bilden är det första tidningen vi fick, där vi hittade våra nyårsmiddag!
Vi har ju även en vädigt bra kokbok för vardagar, därav att jag tycker det är extra roligt att fota mat. 
Ber om ursäkt om det är mycket mat-inlägg, ni får helt enkelt stå ut. 
GENOMGÅNG AV HELGEN
 
Hej pärlor! Har ni haft en bra helg? 
Kommer inte ihåg vad jag missat att uppdatera er om, men vi tar en sväng över helgen. 
I fredags ändrade jag o anna våra mysplaner, till en riktigt familjen walfridsson/lillsjö/steens fredagsmys. Anna slutade redan vid tre så vi åkte o gjorde några ärenden och jag fick mitt efterlängtande godis från sötvaruhuset! sen åkte vi till Annas syster där mötpunkten var. Fredags fika framför brasa och en touch av italienskt till kvällis. Lite olika plockmat och pizza. Klagar inte alls på denna mys fredag. Så skulle man ha det varje helg, sen blev det "vart är vi på väg?" 
 
 
 
Lördagen började lugnt med ett antal avsnitt i soffan av homeland, och sen åkte vi o köpte sushi innan det var dags att gå på hockey. 
Lördagens match skulle jag kunna säga mycket om. Så tråkigt när vuxna människor inte kan bete sig och värna om varandra. När man inte är där för att kolla på hockey utan bara där för att förstöra, när man slår någon bara för man ber någon att sätta sig för man inte ser något när det är sittplats de köpt. oklart hur man tänker då. MEN hur som så blev det en sjujäkla fest fööööör vi vände i sista perioden från 2-0 och vann i förlängningen! så gött!!! 

Efter hockeyn drog jag till gurra & CO -Josse, frida, alice, eva, jasmin, francesco, sara, jonas. När någon tror att man på riktigt är en dansare och blir kallad dansarn hela kvällen så vet inte vem som var mest påverkad. Jag är iallafall raka motsatsen från dansare. 
 
Det blev ju ganska sent, men fick mig några timmar och sen upp för kalas hos Jocke och Emelie. Skönt att vakna utan att vara riktigt bakis. Men trött de va jag. 
Det blev en mycket bra helg men skulle vilja ha en till med bara en massa chillande och inte röra mig ur fläcken. Men det får vi ta en annan dag för nu äre dags att hoppa i studentkläderna och joggingskorna och fouksera på denna nya vecka! 
 
Ha en bra vecka!
 
BRUNCH KVÄLLIS & PRESSAD JUICE
 
 
Igår fixade vi en riktig blandning till kvällsmat, smoothie, ägg, bacon, prinskorvar osv. riktigt brunchaktigt. 
Imorse gjorde jag egenpressad juice, hoppas på c-vitaminerna ska pigga upp mig. Super smidigt!