Sara Karlsson

SNABBSPOLNING AV VECKAN
När vi tillbringade en dag hos JOES fick vi testa deras boost shot & det slutade med att jag fick receptet för att göra en egen sats. Chili, ingefära, citron osv. Så nu är det en shot om dagen för att boosta immunförsvar och ökad fettförbränning, jag skulle nog säga att det innehåller andra bra saker också. Det river trevligt i halsen.
 
 
Veckan speedade på och vi har hunnit med både de ena och de andra. Cissi har tittat in med sin knodd Alicia på lite mat & fika. Mera bebisgos. Jag har haft huvudvärk & ont i magen i tre dagar. Tränat tabata via FaceTime för tredje veckan. Sett cykelolycka (de gick bra som tur). Testat två nya maträtter och blomkål/morotssoppan var magisk god, som guld i mund. Soppa är så underskattat! Haft första höstmyset. Typ inte hunnit prata med baby för vi har varit busy på olika håll. Men nu är det helg!! Josse, Gurra och baby gjorde fredagkvällen med mat & lass med vin. 
 
Nu börjar den kära huvudvärken finnas till, men den har man själv orsakat så klaga kan man icke göra. Tittade ut i de tråkiga grå vädret men det kanske vänder vem vet. Vi har iallafall en massa go bak på schemat eftersom de tydligen ska vara kalas här imorgon hehe. Vem är det som fyller åååår? Moi. 
 
Hade bäst. Xx 
#1 - Amanda

Lät som om du har haft det så bra<3

Svar: Absolut det har varit en bra vecka :))
Sara Karlsson