Sara Karlsson

21.57
 ÅH hej på er fina ni! Hur mås de? Hos mig går det upp och ner så som hormonerna bubblar i kroppen men för övrigt så är det tipptopp bra och jag försöker ta vara på dessa sommartider och roa mig. Har jobb på schemat cirka två veckor till och sen är det igång med plugg igen. 
  
 
För vad gör det om hundra år att man klämde en pizza från fratellis häromdagen. Magen var så nöjd så! Våra planer blev ändrade så vi tog en runda till IKEA och sen myste ner i soffan framför några avsnitt av White Collar. 
 
 
I under två års tid har jag sagt att jag vill åka GoCart och i lördags till go frullen överraskade baby mig med en liten förtidig födelsedagspresent - att jag äntligen skulle få åka GoCart för första gången!! Så det gjorde vi igår efter jobbet. Wow det var sååååå kul! Är absolut inte sista gången.
 
 
Nu har jag precis kommit hem från en AW med några härliga prickar! Man blir ju så glad i själen av goda skratt.
Älskar att göra roliga saker efter jobbpass och njuta av livet även på vardagar, även om helger alltid är bäst. Jag har/haft något varje dag denna vecka så det är ju bäääääst! "and the best is yet to come" Längtar!  Ha de! Xx
 
 
#1 - Asylmamma

Vilken kul födelsedagspresent! Jag har faktiskt inte åkt men är lite sugen😍👌🏻

Svar: Ja men det var superkul du borde testa! :D
Sara Karlsson

#2 - AM

Vad kul!!!
sv: tack fina du! <3

Svar: Verkligen! :D
Sara Karlsson

#3 - Sarah

Ja har kört gocart en gång men ja kommer aldrig göra om de :P

Svar: haha åh tyckte du inte om det :)
Sara Karlsson

#4 - Anonym

GoCart är ju hur roligt som helst... =)

Svar: ja de va verkligen super skoj :D
Sara Karlsson