Sara Karlsson

HEJ AUGUSTI
Åh hej hallå på er! Hur är lägt hurrni? Jag började skriva på ett inlägg tidigare i veckan men orkade inte slutföra det. Jag har inte varit pepp på att jobba sena skiftet denna vecka och idag jobbades det över en timme också, men de är fina cash och idag har vi tränat hela ligan också, så fått ny energi även om kroppen är helt d ö d nu. 
 
 
Annars har vi inte haft så mycket planerat, så jag och baby har passat på att fixa här hemma, köpt nya tavlor och hyllor osv. det kommer bli så jäkla nice. Sen har vi lyxat med vin och ost som blev över från helgen. Måste ju passa på och njuta utav sista sommar-månaden. 
 
Vet ni hur underbart det är att uppnå sina mål? Oavsett vad det är. Men nu syftar jag på mitt "mot ett hälsosammare liv". Träning. Körde stenhårt på att vara i rörelse i ett halvår (allt från promenader, löpning osv) och det resulterade att jag tappade fem kilo. Det är så sjukt. Även om vågen inte har ett dugg betydelse så påstår den att min kropp är i samma form som när jag spelade fotboll och känslan av att trivas i sitt skin är ju bäst. Känslan när man lyckas. Den är fin. Yay för mig! 
 
 
Så nu efter ett riktigt nice sommaruppehåll ska jag inte bara försöka utan ska komma igång igen och genomföra resan mot ett hälsosammare liv. och ja hurrni hos mig kommer de vara så sjukt mycket godsaker och träning för det gör mig så jäkla gla'.
 
Helgen närmar sig och vi ska mysa med nära & kära. Längtar<3 Hoppas ni har det bäst. Xx