Sara Karlsson

FRÅN GEKÅS TILL VARBERG


Godkväll sötisar! Vilken underbar dag♡♡♡ Det blev lite grann på ullared, mest inredning, underbart!! Skönt att inte köpa en massa onödigt utan faktiskt tänka igenom köpen.  Nu är vi i varberg på vårt hotell. Dagen avslutades med middag med gott sällskap, och busiga småpojkar som titta film under bordet.


I BILEN

Yes såja! Redovisningen är gjord, vi sitter i bilen fullpackade med matsäck och saker till kusiner. Ska bli såååå skoj. Nu tar vi helg! Vi hörs senare. Ha en underbar fredaaaaag alla vänner! Puss & kram 
hockeykväll
Precis kommit hem från hockeyn. Tråkigt med förlust. Imorgon har jag muntlig redovisning och direkt efter åker vi bort över helgen!!! Annas brors fru Emelie fyllde 30 i vintras och fick en trip av syskonen Walfridsson. Så det bär av till varberg och falkenberg men först en sväng på ullared! Det ska bli så mysigt och skönt att komma iväg en sväng och tänka på någonting annat än plugg. Medtanke på att jag och Anna avvaktade med resor hela sommaren utifall jag skulle komma in på plugget eller inte så hade vi inte direkt någon semesterresa för den skulle ske om jag inte kom in, så det ska bli skönt att få komma iväg en sväng även om det bara är över några dagar.